Pensiunea Matteo

Îți place? Recomandă și altora

Pensiunea Matteo a fost înființată în anul 2014.

Întreaga activitate a firmei este concentrata asupra misiunii acesteia, și anume dezvoltarea unor relatii si parteneriate cu clientii prin satisfacerea nevoilor acestora si prin imbunatatirea continua a serviciilor oferite.

Obiectivul general al afacerii:

Creșterea calității infrastructurii turistice la nivelul judetului Bacau și acoperirea cererii pentru servicii de cazare turistică in zona intr-un loc special, cald, intim, aproape de natura si de oameni a carui dorinta este de a oferi o experienta placuta oaspetilor sai.

Diversificarea gamei de servicii oferite de către pensiune, prin abordarea unui segment de piață nou și anume domeniul oferirii de servicii de cazare turistică pentru clienți o recomanda ca o destinatie excelenta de servicii si facilitati de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata.

Proprietarii, aflati la inceput de drum, se bazeaza pe o etica solida, avand ca valori onestitatea, buna credinta, loialitatea, implicarea, eficienta si pasiunea.

Viziunea Pensiunii MATTEO este sa ofere clientilor sai servicii de o calitatate ridicata pe piata  regionala in industria turismului in Judetul Bacau. Cunoscuta datorita serviciilor de cea mai inalta calitate, cu o atitudine constant flexibila si creativa, asezata intr-o zona cu potential turistic Pensiunea MATTEO este prima optiune pentru clienti atunci cand vine vorba de vacante si weekend-uri intr-o zona linistita, intr-o atmosfera relaxanta in mijlocul naturii.

Misiunea companiei este dezvoltarea de parteneriate si relatii  in serviciile de turism, prin oferirea unor servicii flexibile, responsabile, profesionale atat pentru turismul de afaceri precum si pentru petrecerea vacantelor, permanenta adaptare la cerintele pietei, dezvoltarea pachetelor de servicii si excelenta in satisfacerea nevoilor clientilor nostri.

Echipa  Matteo

Echipa Matteo se bazeaza pe o etica solida, avand ca valori onestitatea, buna credinta, loialitatea, implicarea, eficienta si pasiunea.

Matteo

Administrator

In curand.

Tereza

Administrator

In curand.

Echipa

In curand.